Yoga-Joy

Welkom op de website van Yoga-joy.
Sinds 2012 is Yoga-joy in Deventer gevestigd en geven we yoga lessen in gevarieerde  stijlen en op verschillende locaties.
De grondlegger voor Yoga-joy is Feikje Reitsma ( 1959).
In 2001 verruilde Feikje haar functie in de gezondheidszorg en arbeidsre-integratie voor een baan in de Fitnessbranche als coördinator Mindprogramma’s: groepslessen in Yoga, Pilates en Tai Chi. Ze volgde veel internationale yoga workshops, onder andere bij leerlingen van Sri K. Pattabhi Jois ( grondlegger van Ashtanga Vinyasa yoga) zoals Brian Kest, Baron Baptiste, David Swenson. En wat ooit begon tijdens deze kennismakingsworkshops, is nu uitgegroeid tot een Passie voor het leven. Van 2002 tot 2005 volgde ze de Ashtanga Vinyasa Yoga docentenopleiding bij Yogamoves in Amsterdam en Utrecht en tot op de dag van vandaag neemt ze deel aan workshops en lessen bij gerenommeerde en internationaal bekende yogadocenten zoals Johanna van der Schaft, Max Strom, Mark Witwell, Daniel Strausser en Shiva Rea. In februari 2013 heeft ze deelgenomen aan een intensive training in Goa, India. Daar heeft ze onder andere les gehad van Manoj Sharma en Sanjeev Bhanot, docenten die hun opleiding gevolgd hebben aan The Yoga University in Bihar.
Naast yoga docente is ze gecertificeerd Teacher van het programma van “The Center For Women’s Fitness in Michigan en heeft ervaring in het geven van zwangerschapsyoga ( 2006-2009).
Tegenwoordig werkt ze als yogadocente bij verschillende organisaties en geeft cursussen en workshop binnen bedrijven.
wat is yoga. YOGA JOY